Konferens på Smögen

En konferens med företaget och arbetskollegorna förgylls alltid om man befinner sig på en vacker plats där man kan njuta av roliga aktiviteter på fritiden, och få platser är så vackra som Smögen i Sotenäs kommun i Västra Götaland. På den här klassiska svenska turistorten finns det flera alternativ för er som skulle vilja förlägga er konferens till en plats med sol, hav, klippor och fiskmåsar.

Smögens Hafvsbad är en av de aktörer på Smögen som erbjuder ett konferenspaket. Smögens Hafvsbad kan erbjuda stora lokaler som rymmer upp till 200 människor, med utsikt över naturen genom stora fönster som släpper in mycket ljus. I lokalerna finns också all teknik man kan tänkas behöva under en konferens: nätuppkoppling, ljudanläggning, LCD-projektor, overhead, dvd-spelare och musikanläggning. Som en gest finns alltid frukt och vatten framme i salarna, så att alla deltagare på konferensen håller energin uppe.startup-593341_1280

Den energin kan man behöva om man vill ägna sig åt någon av de aktiviteter som Smögens Hafvsbad erbjuder konferensdeltagare. Man kan till exempel boka en tur i skärgården eller en skaldjurssafari att roa sig med efter allt jobb på konferensen.

En annan mycket speciell plats att förlägga en konferens till är Möjligheternas Magasin. Möjligheternas Magasin är ett enkelt hus i trä, men det som gör det speciellt är att det ligger på en egen ö: Hampholmen i Tångenrännan. Mitt bland de vackra granitklipporna kan man alltså hålla konferens helt ostörda från omvärlden på en privat ö. Närheten till vattnet gör att även Möjligheternas Magasin erbjuder kringaktiviteter som är fokuserade kring havet, till exempel skärgårdsturer, fisketurer och skaldjursfiske. Man kan dra hummer- och kräftburar, eller krabbtinor om man föredrar det.

För en mer intim konferens kan man söka sig till Sea Lodge, som har en konferenslokal som rymmer upp till 30 personer. Vid behov kan man också hyra till externa sjöbodar för extra utrymme. På Sea Lodge arbetar de efter ledorden Miljö, Natur och Upplevelse, och deras mål säger de är just det: att ge konferensdeltagare en upplevelse av naturen och miljön runt Smögen.

Om du vill hitta tips på var ni kan bo medan ni är på konferens på Smögen kan ni gå in på Hotellsmögen.se, där ni hittar tips på boende för alla prisklasser och smaker.

 

Taggar: , , , , ,

 

Dela 
 
 
 
erudito