Ta med hunden på hotell

Fler och fler vill ta med sina husdjur på semestern. Man vill kunna umgås med sin hund fastän man befinner sig i ett annat land. En del hotellkedjor har förstått vikten i att välkomna hunden som en fullvärdig familjemedlem genom att ha rum där den kan bo med sin husse och matte. Best Western-hotellen ger hundar välkomstpresent när de kommer till hotellen. Det kallas för ett VID-paket vilket står för Very Important Dog. Se bara till att alltid anmäla att du har en hund med dig när du bokar rum, så att personalen kan tillgodose ditt behov av ett hotellrum där hundar är välkomna.

Hotell Pigalle ger hundar lyx

hotell Pigalle låter hunden bo i lyxrum vid besök. Jimmy Olsson, som är chef för hotellet, säger att de satsar på en upplevelse utöver den vanliga. Hunden får sova i en handgjord designad säng och det finns hemlagat godis från köksmästaren som hunden kan njuta av. Hotellet Pigalle efterlyste en hund som skulle vara ansiktet utåt för hotellet och valet hamnade på Duke som kommer från Irland. Hans utseende och bakgrund passade hotellet perfekt. Duke har haft ett hårt liv och varit nära att bli avlivad två gånger, men nu trivs han bra att få bo i en lyxig svit anpassad för hundar på hotell Pigalle.

En av Sveriges mest hundvänliga hotell

På Häringe slott älskar man hundar och har förstått att de är en viktig del av familjen. På slottet är hundarna välkomna mer eller mindre överallt, i matsalarna, i sovrummen och i slottssalarna. Det finns även möjlighet att beställa läckerheter till hundarna från hundmenyn. Historiskt sett har det funnits hundar med i bilden redan på 1930-talet då en av ägarna Marguerite Wenner-Grenn var känd som en stor djurvän och hade med sina hundar överallt, även på resor. Nyår är en helgdag som kan orsaka bekymmer för hundar eftersom många av dem reagerar negativt på fyrverkerier. På hotellet och halvön det ligger på råder fyrverkeriförbud, vilket är väldigt uppskattat av hundar och hundägare.

 
 

Fler artiklar om Senaste poster

 
 

Dela 
 
 
 
erudito