Underhållning på konferensen

En konferens är ett tillfälle för företagets anställda att komma ur gamla vanor och tankesätt, att få glömma vardagens administration och lyfta blicken. Det är självklart fokus på arbetet under en konferens, men det är också bra att erbjuda underhållning för att lätta upp stämningen och bygga teamkänslan. Om ni haft en lång stillasittande dag i ett konferensrum kan det vara smart att ha någon enklare, fysisk aktivitet som till exempel femkamp eller livemusik med dans. Har ni diskuterat mycket under dagen kan det vara skönt för de anställda att få slappna av och lyssna på en rolig komiker.

Skratta på arbetstid – boka en komiker!

För den som vill erbjuda sina anställda lite skratt under arbetstiden, kan det vara en idé att boka en komiker genom ett bokningsbolag. Komiker är vana att ta in en stor grupp människor och att anpassa sitt material efter publiken. Det kan vara smart att själv göra lite research innan man bokar in någon, då komiker kan ha väldigt olika stil och ton. Vissa som exempelvis Johan Glans, är kända för att skämta utan att vara elaka mot någon, medan andra som exempelvis Simon Gärdenfors är kända för att skämta för att provocera. Välj en komiker vars profil passar ditt företags, för det går inte att detaljstyra komikerns material.

Musikfrågesport och dans

Det är alltid ett populärt inslag att erbjuda musik efter middagen och det finns otaliga band och DJ:s att välja mellan. Vissa erbjuder sig att även ordna musikfrågesport, vilket brukar hjälpa till att skapa en teamkänsla hos de anställda. Se till att ta med dig några roliga priser att dela ut för att öka engagemangsnivån! Innan du bokar in ett band eller en DJ är det bra om du hör dig för så att det finns utrymme för dans i er lokal. Oavsett om du väljer att boka en komiker eller ett band kommer din personal uppskatta att du ansträngt dig för att ge dem en rolig och minnesvärd kväll.

 
 

Fler artiklar om Senaste poster

 
 

Dela 
 
 
 
erudito